1e officiële waarschuwing, wat nu

1 reactie

Hallo,

Zojuist ontving ik van mijn werkgever een aangetekende brief. Het was een officiële waarschuwing! Ik ben hier heel erg van geschrokken en weet niet wat ik moet doen.

Het gaat om het volgende:
Ik werk op een bedrijf met ca 6 medewerkers, afgelopen week moest ik ineens bij mijn collega, die ook leidinggevende is, komen. Zij gaf aan dat het haar opviel dat ik veel bezig was met mijn smartphone de afgelopen weken. Teveel volgens haar. Een aantal weken daarvoor heb ik ook al een gesprek met haar gehad, toen ging het erom dat ik teveel prive aan het emailen was. Wij hadden toen afgesproken dat ik niet meer prive zou mailen en dat doe ik ook. De dag dat zij mij aansprak was ik ook veel aan het sms-en en dat heb ik toegegeven. Ik vond niet dat ik overdreven veel op mijn telefoon bezig ben. Zij gaf nu aan dat ik niet meer prive mag mailen of op mn smartphone. Ook zij ze dat ze dit gesprek zou samenvatten en naar mij mailen. Zij geeft nooit gezegd dat het om een officiële waarschuwing gaat. Ook heb ik nooit eerder een negatieve beoordeling gehad.
Ik moet er wel bij vertellen dat ik op dit moment prive in een rotsituatie zit waardoor het soms moeilijk is mijn hoofd erbij te houden.
Ik heb mijn collega ook nog gevraagd of dit nu een aanleiding is tot ontslag waarbij zij zei dat dit totaal niet het geval is, reden dat ik dit vroeg is dat het momenteel heel erg rustig is op mijn werk en ik me kan voorstellen dat het niet goed gaat met het bedrijf.,

Moet ik mij nu zorgen maken? Moet ik reageren?

zaterdag 15 juni 2013