Baas accepteert mijn ziekmelding niet wat nu?

2 reacties

Hallo,

Ik ben een vrouw van 36 jaar.
Sinds anderhalf jaar heb ik een leuke baan bij een callcenter voor 35 uur per week toen ik daar 4 mnd werkte kreeg ik last van hevige pijnen in mijn handen ( stijf, onstekingen en zwellingen) er werdt toen geconstateerd dat ik reuma had ( reumatoide artritis ).Ik heb hier al verschillende medicijnen voor gehad maar sindsdien gaat het bergafwaarts ik kan me slecht concentreren en het vele typen doet behoorlijk pijn aan mijn handen en polsen.Minder uren gaan werken was voor mijn baas geen optie en ik moest maar eens nadenken of dit werk wel iets voor mij was . Langzaam ging het bergafwaarts ik moest geopereerd worden aan mijn linker hand ( chronische onsteking) en tijdens de operatie bleek dat het bot midden op mijn hand omhoog aan het groeien is vandaar dus de pijn. Na 3 weken weer terug aan het werk gegaan maar veel last van huilbuien en concentratie problemen en behoorlijk met mezelf in de knoop gelegen.
Toen moest ik op gesprek komen ivm mijn contract verlenging nou dat werdt dus niet verlengd ( misschien wel begrijpelijk),
Na dat gesprek ( op vrijdag) ben ik echt huilend na huis gegaan en dit was voor mij de bekende druppel ik zat er helemaal doorheen!!
Het hele weekend binnen geweest en gehuild op maandag heb ik mij ziek gemeld omdat ik het echt niet meer aankon om daar op de afdeling te zitten terwijl iedereen had gezien hoe ik zat te huilen tijdens mijn gesprek.
Dinsdag naar de huisarts geweest en die zei dat het een burnout/ depressie was en ik maar eens aan mijzelf moest gaan denken ipv altijd aan anderen.
Mijn supervisor belde die dag op en toen ik het haar uitlegde zei ze " Ik geloof er niets van het is wel erg toevallig dat het nu gebeurd en ik accepteer je ziekmelding niet"
Ik moest weer na de afdeling komen om een gesprek aan te gaan met haar en haar baas. Ik heb gezegt dat ik op dat moment niet in staat was om te komen ( ik kan het geestelijk echt niet aan)
Nu kreeg ik gisteren een brief met de mededeling dat niet bereid ben geweest om mee te werken en zolang ik daar niet na de afdeling ga mijn loon opgeschort is.
Weer alle moed bij elkaar geraapt en gebeld met de vraag wat de bedoeling was nou was het antwoord kom maar op gesprek dan hoor je het . Uiteindelijk heb ik toegegeven en moet ik morgen 20-01-2011 om 11:00 naar de afdeling komen voor een gesprek.
Ik weet me geen raad moet ik echt daar naartoe om weer midden tussen mijn collega's een gesprek te hebben ik kan het niet aan !!

Heeft er iemand raad voor me.

woensdag 19 januari 2011