Conflict collega's/ouder kinderopvang

0 reacties

Hai,

Ik heb een vraag, ik heb een conflict met ouder, zij eerder met mij dan ik met haar maar goed.
Het gaat echt over iets kleins om het verhaal zo kort mogelijk te houden en wil niet mensen vervelend met een lang verhaal, er zou een gesprek komen maar dat wil de moeder niet.
Mijn collega's hebben mij behoorlijk mes in me rug gestoken door de ouder, soort van te helpen, ik voel me behoorlijk weggepest daar komt het op neer, mijn collega's zijn erg goed bevriend met de ouder.

Ik heb aangegeven bij me werkgever dat ik daar niet meer werken wel op andere vestigingen maar niet daar.
Het heeft me behoorlijk emotioneel heel erg geraakt en ben geestelijk helemaal kapot van, nu komt er een gesprek aan op het hoofdkantoor maar wil even weten wat mijn rechten zijn.
Ik heb een jaarcontract en werk er 4 maanden, mijn manager vroeg me laatst nog ben nu een weekje even ziek werk geleateerd dan zoals zij het noemen, maar ik had gezegd wil overal werken behalve daar vond mij manager niet helemaal oke, dat ik me niet beter heb gemeld.
Maar ik zei, ik ben thuis doe geen leuke dingen ben nog steeds geestelijk helemaal kapot, dben helemaal ontdaan van, ik heb aangegeven om in te vallen omdat ik me baan niet wil verliezen, juist hier wil blijven bij organisatie.

Ik ben nu bang dat ze me straks willen ontslaan of iets dergelijks, welke rechten heb ik?

Groetjes Sarah en bedankt voor adviezen!

donderdag 18 augustus 2011