Inkomensgeschil

1 reactie

Tijdens mijn werkzaamheden bij mijn vorige werkgever is mijn gereedschap op het station van Tilburg gestolen. Ik heb natuurlijk direct aangifte gedaan bij de plaatselijke politie.

De schade, die de werkgever hierdoor heeft opgelopen heeft hij op mij verhaald. Eind juni 2010 ben ik bij die werkgever uit dienst getreden en heeft door die diefstal mijn drie weken overwerkgeld (136 uur) niet uitbetaald. Dit kan mijn inziens niet, omdat ik op de werkplek aanwezig was. De werkgever had moeten zorgen, dat het gereedschap verzekerd had moeten zijn.

Tijdens mijn werkzaamheden op dat bewuste station werd ik door een buitenlands sprekende man aangesproken en werd hierdoor afgeleid. Tijdens het gesprek met hem griste zijn maatje in een oogwenk het gereedschap weg.

Ook beschuldigt de werkgever mij van frauduleus handelen en het oprekken van mijn overwerkuren. Dit is een zeer grove beschudiging en ik neem het hem bijzonder kwalijk. Ik wens hierdoor ook niet met hem een persoonlijk gesprek aan te gaan. Het komt er gewoon op neer, dat hij al dat geld wat ik van hem tegoed heb niet wil betalen.

donderdag 18 november 2010