Moet ik na dat ik overspannen/ burnout heb gekregen door huis arts en psy toch aan het werk als bedrijfsarts dat zegt. kan ik er tegen in verweer?

16 reacties

Na meer dan 10 jaar werk ( bij deze baas) heb ik een burnout/ overspannen. ik heb me gemeld bij de bedrijfsarts en deze gaf aan dat het traject was 1 maand rust dan 8 uur per week en dan kijken hoe het gaat. Na deze periode blijk ik direct in te storten als ik mensen om me heen krijg of aan het werk moet. mijn gezin leidt er onder en ik zelf natuurlijk ook het is zelfs zo erg dat ik niemand om me heen kan hebben. De psychiater welke ik bezoek op advies van de bedrijfs arts vindt dat ik niet kan werken. Mijn baas heeft me zelfs onder druk gezet door aan te geven dat hij me gaat korten en dat er een heel vervelend traject aan komt voor mij als ik dit door zet.

Onder druk van mij baas en de bedrijfsarts moet ik per april weer 40 uur gaan werken. Ik zie het niet zitten, Wat kan ik doen?

( ik weet dat ik me kan laten herkeuren bij uwv, heb ik hier gelezen, maar ik denk dat de druk van mijn baas op de b.a. groter is)

donderdag 24 februari 2011