Scholingsovereenkomst

1 reactie

Beste,

Vorige jaar augustus ben ik een overeenkomst aangegaan met het uitzendbureau om mijn Rijbewijs C en code 95 papieren te halen. Waren verder geen problemen mee.
Ik kreeg daarna de kans (na overleg met baas, dit was in december) mijn CE rijbewijs te halen. er werd toen gesproken over een overeenkomst. ik heb daarna nog 3x gevraagd hoe het zat met de overeenkomst maar daar werd op geantwoord, die komt nog wel heb ik nog 3 maanden de tijd voor. Na een keer uitstel ben ik in april dit jaar gaan lessen en geslaagd voor het rijbewijs maar nog steeds heb ik geen overeenkomst getekend. nu zitten we bijna in juli en krijg ik te horen dat ik nog een overeenkomst moet tekenen.

mijn vraag is, kan de werkgever mij een overeenkomst laten tekenen nadat ik mijn rijbewijs al gehaald heb?

normaal gesproken lijkt het mij logisch dat je voor je iets gaat behalen met een overeenkomst je eerst gaat tekenen. ook omdat ik volgens mij dan inzicht heb in het contract, en of ik ermee instem. nu heb ik het al gehaald?

Ik heb proberen te zoeken op het internet naar een antwoord maar kon niet echt iets vinden. misschien kunnen jullie mij aan een antwoord helpen.

Met vriendelijke groet,

Paul Franken

dinsdag 25 juni 2013