Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
RA
racingweirdo
Aantal ontvangen sterren: 2
Bekijk details

Gemeente maakt een pretpark van mijn woongebied

0 reacties

Hallo,

Ik ben woonachtig in het centrum van heerlen en heb hier diverse vragen over:

1.Onze lieve gemeente heeft een groot deel van het centrumwegennet afgesloten en ontrokken aan de openbare weg met de borden: let op uw betreed een festival gebied, fietsen en fiets aan de hand zijn verboden.

Mag de gemeente zomaar straten aan de openbaarheid ontrekken? zonder een goede oplossing voor de bewoners? tussen 6:00 en 10:00 is het laad en los tijd en word gedoogd dat ik met mijn fiets naar mijn werk mag rijden, echter als ik thuiskom 17:00 dan kan ik niet eens mijn eigen woning betreden, dat is toch belachelijk?

2.De gemeente heeft een aantal pedante arrogante vrijwilligers geparkeerd op de zebrapaden, zij dragen een groen hesje met verkeersregelaar erop, ze hebben verder geen legitimatie noch kunnen zij bewijzen dat ze een diploma hebben voor dit werk, dat is toch niet toegestaan? is het zomaar toegestaan om autoverkeer op een zebrapad voorrang te geven? daarmee ondermijn je toch de wet en de betekenis van een zebrapad? alleen maar omdat de buscompany een vrije doorgang wil.

3.Er zijn veeeel te veel mensen in het centrum, je kunt nergens meer doorlopen, ik moet twintig minuten wachten voordat ik mijn voordeur kan uitstappen en word meegesleurd door de menigte, daarnaast word mijn huis als een pisbak gebruik.

Het is belachelijk

donderdag 24 december 2015