onteigening gemeente Rotterdam

2 reacties

Beste,

Ik ben al meer dan 12 jaar in conflict met de Gemeente Rotterdam over de verplaatsing van mijn melkveehouderij. Ik heb in 2000 de HSL door mijn weilanden gekrgen, toen kwam in 2001 het bericht dat ik voor natuurcompensatie aanleg 2de maasvlakte moest wijken. Ook een ZoRo busbaan kwam over mijn weilanden, deze is inmiddels gerealiseerd. De onderhandelingen voor natuurontwikkeling (Vlinderstrik (100 ha), 750 ha natuurontwikkeling compensatie aanleg 2de maasvlakte, rhoon (buytenland) 600 ha en schiezone 50 ha.

We komen er maar niet uit en nu kreeg ik afgelopen week een brief van Rijkswaterstaat dat ik weer geraakt wordt voor aan leg AS13/16. In 13 jaar 4 maal getroffen door overheids ingrijpen en het houd maar niet op en we komen er maar niet uit. Ik heb hier niet om gevraagd en het komt op me af en ik wil het oplossen maar de overheid wil niet meewerken en als je tot een oplossing wil komen moet je toch echt met z'n tweeen zijn!!

De spanningen lopen hier heel erg op, mijn bedrijf leidt oner de onderhandelingen, mijn koeien leiden aan een zeer zware mycotoxine belasting welke waarschijnblijk al sinds 2006 aanwezig is. Ik kan nou eenmaal niet 1000% inzet geven op mijn koeien, 13 jaar onderhandelingen voeren, mijn gezin onderhouden en mijzelf. Dat zijn 4 zaken terwijl ik aan 1 meer dan genoeg heb.
Vorige week is de bom gebarsten ik kan de spanningen niet meer aan, ik heb bij een kennis een black out gehad en heb daar vernielingen aangericht en letsel. Er is hier voor aangifte gedaan er ligt een proces verbaal en moet voor de TOM rechter komen en me melden bij de reclassering.

Bij huisarts geweest en ben door verwezen naar psyciater. Is allemaal leuk maar die kunnen het probleem ook niet oplossen ik heb al 5-6 psychologen versleten. Ik heb met onmacht te maken door de overheid en die sloopt mijn bedrijf, gezin (de eerste woorden van echtscheiding zijn al over de keukentafel gevlogen) en mijzelf. Mijn z\oon kan niet meer slapen en als die snachts wakker wordt vraagt hij of papa nog steeds boos is. Als hij op de peuterspeelzaal is wil die niet meer naar huis!!

Wat moet ik doen?????

donderdag 12 december 2013