Fietsenstalling

0 reacties

Heb 1,5jr mn lugdriewieler zonder problemen kunnen stallen en opladen in de fietsenstalling. Nu is er een 2de scootmobiel in de fietsenstalling gekomen en de woningstichting geeft aan dat ik mn fiets daar per direkt moet verwijderen, iets met de wmo moet regelen voor t opladen (zijn 2 stopcontacten die nu door beide scootmobiels gebruikt worden). Belemmert mn ligdriewieler een scootmobiel of een fiets moet ik een andere plek buiten t gebouw gaan zoeken.

Ik ben rolstoelafhankelijk, mn ligfiets is een vervoersvoorziening net als een scootmobiel alleen kan ik door de goede trapondersteuning goed vooruit komen zonder echt te trappen.
De woningstichting heeft me nooit eerder vertelt dat die plek alleen voor scootmobiel is en ze waren op de hoogte dat ik deze voorziening had toen ik daar kwam wonen. En heel mn huis is aangepast aan leven in een rolstoel. En daar zijn ze van op de hoogte.

Mag een woningstichting het ene hulpmiddel weigeren maar t andere toestaan terwijl de andere wel goedgekeurd wordt.

Daarnaast heb ik een electrische bediening op mn eigen voordeur. Voorheen zat er een branddranger op die zodra de stroom uitvalt de deur dichtklapt. Heb dit vanaf t begin aangegeven dat er een storing in zit waardoor de deur zwaar wordt (zoals als er brand is) en ik m niet meer open krijg. Nu heb ik er klem gezeten met rolstoel en al toen de deur dichtklapte terwijl ik er tussen zat en een sub luxatie van elleboog had.
Dit werd niet gemaakt omdat ik een ander systeem met afstandsbediening op de deur kreeg. Nu is de storring nog steeds niet opgelost want de ze willen het verhalen op de wmo.
Doordat ik nu niet naar buiten kan voel ik me enorm van mn vrijheid beroofd.
Is dit wat ze rechtsgeldig?

vrijdag 27 april 2018