Niet nakomen afspaken huurcontract

1 reactie

Verhuur nu net iets meer dan een jaar eenstudio aan jongeman v 27 jr. Helaas niets dan ellende moet iedere keer vragen of die de huur over wil maken. Afspraak contract voor 1e vd maand mag blij zijn als ik het de 10e binnen heb. Kan en mag ik een boete opleggen en evt hoeveel omdat die afspraak niet nakomt wat ik ook vraag of zeg het intresseert hem gewoon niet.
Studio werd een puinhoop kreeg ook beneden last van vliegen. Eindelijk afspraak gemaakt dat de hulp van mij benecen ook met enige regelmaat boven ook iets probeert schoon te houden.
Komt hulp er bv achter dat in kast waar zij dacht een stofzuiger zou staan er minsten 10 vuilniszaken liggen van de afgelopen denk 2 1/2 maand. Keer op keer flikt die iedere keer weer min of meer dergelijk afspraken.
De eerste 2 1/2 maand was er dus echt letterlijk werkelijk niets maar dan ook niets schoon gemaakt.
Durf hier ook niet te vermelden waar deze pers werkt en wat voor baan die heeft maar het heeft met horica en voedsel te maken maar hij kan werkelijk nog geen ei in de pan gooien want bij de eerste keer ging onmiddelijk het brand alarm af en stond de hele tent blauw!?
Is er dan werkelijk niets dat verhuurders dan enige bescherming geniet tegen dergelijk aso gedrag
Wat kan ik nog tegen een dergelijk persoon beginnen ?
Bvd mvg f

woensdag 30 augustus 2017