Niet op tijd kunnen opzeggen van stallinghuur

1 reactie

Op de terugreis van onze vakantie afgelopen augustus, is onze camper kapot gegaan. Deze is opgehaald door de garage en daar neergezet. Na inspectie blijkt dat de reparatie voor ons te duur wordt en zowel de garage als wij proberen nu de camper te verkopen. Deze is direct geschorst en de verzekering is beëindigd.
Op 1 september ging het stilzwijgende contract in voor een nieuw jaar stallinghuur à € 400,-.
Ik heb een mail gestuurd met uitleg en waar de camper staat en dat ze uiteraard mogen bellen om te vragen dat het klopt dat de camper niet kan rijden (versnellingsbak is kapot en/of eruit gehaald). Daarnaast de vraag of we tot een adequate oplossing kunnen komen, nu wij door deze omstandigheden niet in staat waren om een opzegtermijn van 1 maand in acht te nemen.
Na weken ontving ik gisteren antwoord dat ze hadden gezien dat de camper bij de garage geparkeerd staat (en dus aannemen dat we de camper daar nu stallen?) en dat het onze keuze is om wel of geen gebruik te maken van hun stalling maar dat we wel € 400,- over dienen te maken.

Buiten het feit gelaten of iemand op deze manier wel of niet zijn geld wil verdienen, vraag ik mij of of met bewijs va de garage of RDW iets mogelijk is om tot een schikking te komen?

donderdag 13 oktober 2016