beslag op mijn autos

0 reacties

In het kort ik heb 2 autos welke ik nodig heb voor de werkzaamheden. De ene is een oude caddy welke gebruikt word om als glazenwasser rond te gaan. Zoals je weet heb je ladders nodig dus deze auto is onmisbaar. Nu is de auto ermee op gehouden en hij is in zo slechte staat dat hij niet meer gemaakt word en naar de sloop zou moeten.
De 2 e auto is een mercedes a klasse een kleintje dus. Deze is begin dit jaar aangeschaft in de hoop dat ik een aantal jaren vooruit zou kunnen. Nu ligt de motor eruit er is al geprobeerd om deze te reviseren maar er blijkt nog veel meer aan de hand te zijn. Dus ook de garage zegt nee dit is niet meer haalbaar. Inmiddels heeft de garage al onkosten gemaakt a 1000 euro onderdelen en we zijn weer bij het begin.
Nu wil de garage de auto overnemen en in onderdelen verkopen en voor mij een redelijke auto terugzoeken zodat ik weer langs de weg kan.
Nu heb ik de deurwaarder gesproken hierover maar die blijft ontkennen ik mag de wagens niet van mijn naam halen. Ik kan hem ook maar niet aan het verstand brengen dat er nu niks te halen valt de beide autos brengen niks meer op
Ook kan ik niet zonder auto dus heb hem al aangeboden daar dan beslag op te leggen maar hij blijft moeilijk doen.
Wat kan ik nu heb beste doen ik kan niet zonder auto daar ik in de kraam werk dus ik zal toch van hot naar her moeten. Geen auto is geen werk is geen inkomen.

Wat moet ik nu toch doen

woensdag 28 oktober 2015