gerechtsdeurwaarder/geschillencommissie

0 reacties

Hallo,

KPN denkt dat ze nog geld van mij tegoed heeft en ik betwist dat. Mijn vermeende schuld in verkocht aan incassobureau Lindorff B.V. en die heeft een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld.
(Deze vermeende schuld was mij pas bekend toen ik een brief ontving van de gerechtsdeurwaarder.)

Omdat ik denk dat de vermeende schuld bij KPN onterecht en/of onrechtmatig is heb ik het voorgelegd aan de "Geschillencommissie Elektronische Communicatiediensten". KPN is aangesloten bij deze geschillencommissie en ik heb de voorwaarden van deze geschillencommissie geaccepteerd waardoor de uitspraak van de geschillencommissie bindend is voor beide partijen. Ook moet ik de helft van het betwiste bedrag naar de geschillencommissie storten en heb ze gemachtigd om het bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Aan de gerechtsdeurwaarder heb ik gevraagd om de vordering op te schorten totdat de geschillencommissie uitspraak heeft gedaan. Als reactie wordt ik gesommeerd om het volledige bedrag binnen 5 dagen te betalen.

Ik weet niet wat de bevoegdheden zijn van een gerechtsdeurwaarder maar in mijn hoofd spookt het scenario dat de gerechtsdeurwaarder goederen uit mijn huis komt halen als ik niet thuis ben of beslag legt op mijn bankrekening.

Als iemand advies/tips voor mij heeft dan hoor ik dat graag!

Met vriendelijke groet,

Martijn78

donderdag 27 september 2012