Hoe kan ik mijn schulden het beste onder een dak halen zodat ik maar een betaling kan verrichten

2 reacties

Na een periode van 3 jaar in de schuldsanering heb gezeten, heb ik geen schone lei gekregen.(door de nalatigheid van de bewindvoerder) Zij beweert dat ik de informatieplicht niet ben nagekomen maar ik heb de informatieplicht om de zes maanden gedaan vanaf het begin van de schuldsanering tot het einde( in de regels van de schuldsanering staat ook een regel; waneer je aan een van de regels niet nakomt kan de schuldsanering voortijdig beeindigd worden.dat hebben ze niet gedaan) ik kon niet bewijzen omdat ik geen onvangstbrief van de bewindvoerder heb gekregen van begin tot eind van de schuldsanering, ik zou bij elke informatie die ik heb afgegeven een onvangstbrief krijgen, en zij zouden ook een bewijs van ontvangst moeten hebben van de informatie die zij wel hebben ontvangen, die zij ook niet hebben.
Zij hebben in die periode wel rapportages gemaakt van de informatie die zij wel gekregen hebben(hiervan hebben ze geen onvangstbrief).daardoor moest ik aantal betalingen verrichten naar de boedel bijdrage.
ik zit nu nog steeds met de schulden.
Ik heb aantal schulden. Met mijn inkomen kan ik het termijn betalingen die de schuldeisers vragen niet voldoen. een van de schuldeiser waar ik een schuld van 2000 euro heb, berekent permaand ongeveer 140 euro aan rente terwijl we een termijn betaling hebben afgesproken van 50 euro. als ik op jaarbasis het rente uitreken komt dat op, tussen 60 en 70% aan rente, uit. is dat correct.

Is er een mogelijkheid om ergens bij een overheidsinstantie of bij een bank een bedrag kan lenen om van deze last af te komen zodat ik wat rust kan krijgen.

maandag 15 augustus 2011