Lindorff/ M G de Jong

1 reactie

Goedenavond,

Vanmiddag kreeg ik een brieg binnen via een deurwaarders kantoor.
Hierin stind vermeld dat er op 8 Februari 2008 een vonnis is uitgesproken en ik dus een bedrag moet betalen aan Lindorff purchase bv.

Ik weet alleen helemaal niet waar dit over gaat. Ik heb een aantal jaar geleden hele hoge schulden gehad, dus het zou zo maar kunnen dat ik toen der tijd inderdaad een schuld had open staan. Echter ben ik al een aantal jaar bezig met afbetalen en heb ik nu sinds 5 jaar ook pas voor het eerst weet van deze schuld. Ik kan mij herrineren dat ik 2 jaar geleden nog met de firma lindorff gesproken heb en zij mij toen vertelde dat er geen openstaande vorderingen meer waren. Daarnaast kan ik mij ook nog herrineren dat ik meerdere malen naar het incasso kantoor bedragen heb overgemaakt. Ook is er een tijd lang loonbeslag geweest etc, dus ik kan mij bijna niet voorstellen dat ik nog een openstaande schuld bij hun heb.

Ook staat er in de brief verder niet omschreven van wie de schuld nou daad werkelijk is en of kopieen van het betreffende vonnis en of uitspraak. Daarnaast wordt er een rente berrekend over 5 jaar. Ik snap er helemaal niks meer van.

Kan iemand mij verder helpen?
Alvast bedankt.

vrijdag 21 juni 2013