PayPal blokkeert rekening ivm opgave Roepnaam

1 reactie

Een enige tijd geleden al een paypal rekening heb geopend en dat was tot verkort altijd gewoon goed gegaan. Totdat ze ineens me ID moesten hebben en bewijs van adres. Nu sta ik bij paypal ingeschreven onder de naam Raymond Verbaan mijn roepnaam en op mijn ID staat Raoul Marinus Verbaan. Omdat ik niet kan bewijzen dat ik Raymond heet hebben ze me rekeningen geblokkeerd waarop een totaal van bijna 600 euro staat.

Ik kan er niks aan doen dat er nergens Raymond staat op een officieel document maar om die reden sluiten ze de rekening af. Ik heb van alles al gestuurd van geboorte akte tot alles soorten rekeningen die ik maar heb om maar te bewijzen dat ik zeg dat ik ben wie ik ben.

In NL is het niet verplicht je roepnaam te registreren en mag je jezelf noemen als je zelf wilt omdat het toch nergens wordt opgenomen. Maar als iemand zoals ik alles aanlevert wat ik maar kan over mezelf en dan nog stug zegt dat ik niet kan bewijzen dat ik Raymond heet snapt de persoon aan de andere kant van de telefoon het ook lekker dat ik het niet kan aantonen.

Heeft er iemand enig idee hoe ik toch op een officiële manier kan aantonen dat ik Raymond Verbaan heet?

maandag 2 april 2012