WSNP\Postblokkade-bewindvoering

6 reacties

Hallo ,
Sinds 505-02-2015 zit ik in een WSNP traject voor de komende 3 jaren , hier door heb ik met de volgende omstandigheden te maken .
1. Bewindvoerder door rechtbank aangesteld .
2. Postblokkade , waarbij alle post van mijn vrouw en mijzelf bij de bewindvoerder terecht komt voor dat het 1x p\week naaR MIJ TOE GEZONDEN WORD .
Mijn vraag : heeft mijn bewindvoerder het recht op al onze post te openen en te lezen voor dat deze door verzonden word naar ons toe .
En met alle post bedoel ik ook hoofdzakelijk de brieven die door medische instanties en ziekenhuizen naar ons toe gestuurd worden .
Ik zelf denk eigenlijk van niet van recht hebbend om de medische post\brieven te openen en te lezien , en dan heb ik het over het recht van privacie (want als een instantie mijn medische gegevens wil inzien \ opvragen ook als dit gaat van een ziekenhuis naar een ander ziekenhuis moet ik per aaqnvraag een formulier ondertekenen en hiermee geef ik aan dat ik met die aavraag akkoord ga .
Mijn 2e vraag is : Ik ontvang weekelijks leefgeld 70o voor mijn vrouw en mijzelf , Als wij nu zeer zuinig geleefd hebben door niet iedere week het leefgeld kompleet te gebruiken , dan heb ik op een moment dat de wsnp gaat beginnen een bedrag op mijn rekening nmog staan " restant van mijn wekelijkse leefgeld " ben ik dan verplicht dit restant over te maken naar de bewinvoering zodat het restant verdeeld word onder de schuld eisers.
Graag hier een juridisch advies voor

vrijdag 8 mei 2015