Niet fout maar wel aansprakelijk

1 reactie

vrijdag 8 juni 2012 jl. ben ik rijdend op mijn snorscooter op het brom/fietspad vol door van achter aankomend rijdende brommer vol in mijn linker flank aangereden, terwijl ik op de oversteek van het kruispunt met voetgangersoversteek al vooraf gespiegeld en richting hebt aangegeven met mijn knipperlicht voor heb gesorteerd met gepaste snelheid de kruising heb benadert om links af te slaan.
Tegenpartij wou in eerste instantie doorrijden maar hield haar tegen door aan te geven dat we dit eerst moesten oplossen.
Na invullen van het schadeformulier door mijn man die er binnen vijf minuten terplekke was is het deel van de tegenpartij door de moeder die pas na een uur arriveerde deel ingevuld onder samenspraak.
Na indienden bij onze tussenpersoon voor de verzekering kreeg ik vrijwel direct daarna een mededeling via mijn tussen persoon dat er van de verzekeringsmaatschapij een terugkoppeling is gekomen met de vermelding dat ik aansprakelijk ben gesteld voor deze aanrijding.
Het feit nu is dat beide partijen bij dezelfde verzekeringsmaatschapij zit en mijn deel van de schadeformulier volledig en eerder is ingediend dan die van de tegenpartij die maar deels is ingevuld en meer heeft opgegeven dat wat ik na de aanrijding heb kunnen ondervinden.
feit ook nog dat de verklaring die ze opgemaakt hebben helemaal niet zo is en niet door de bestuurster zelf is verklaard en getekend !
Vreemd genoeg is er maar op een feit zonder enige tegenbericht een directe aansprakelijkheid aan mij verklaard waarbij ik nu het tegendeel van moet bewijzen.
Heb nu mijn rechtsbijstand moeten inschakelen maar wat kan ik nog meer doen om hierbij mijn rechtvaardigheid terug te halen voor wat hier is uitgesproken tegen mij.
Dit kan niet door de beugel en vindt ik dit ook onrechtvaardig.
Graag hierbij jullie mening of adviezen.

donderdag 26 juli 2012