Coniferen heg weghalen ivm met uitbouw.

4 reacties

Wij willen binnenkort ons huis uitbouwen met 3 meter. De buurman hebben wij ingelicht wanneer en wat precies we gingen doen. Eerst was hij er niet blij mee maar ging wel accoord. Sterker nog, na 15 minuten stond hij weer aan de deur met de mededeling dat hij wel wilde mee doen! Prima, wij hebben hem verteld door wie wij het zouden laten bouwen. Na een 2 dagen nog een briefje door de bus gedaan met de naam en telefoonnummer en de mededeling dat hij misschien wel zo snel mogelijk contact moest opnemen want bij ons beginnen ze 4 september. Dit was inmiddels al 3 keer aan hem vermeld.
Maar vanaf toen ging het mis. Hij vindt dat we hem te veel aan het pushen zijn enz enz. Inmiddels is hij er helemaal tegen. Hij wilt nu dat de coniferen heg die de tuinen deelt blijft staan. De heg staat echter met de stam duidelijk op onze grond maar is door de jaren heen wel zo'n 40 cm breed geworden. Hij vindt dat het zijn heg is. Volgens de weinige info die we hebben zou hij misschien destijds mee hebben betaald aan de heg. Hij wilt dat we de uitbouw dan maar rondom de heg bouwen. De heg staat dus met de stam heel duidelijk op onze grond maar dat trekt hij in twijfel. Hij wilt dat het via het kadaster wordt nagemeten. Alleen heeft nog steeds niet met het kadaster contact opgenomen voor een meting. Hij dreigt met advocaten, kadaster en als we 4 september beginnen met de bouw en de coniferen weg halen met politie.
We hebben via diverse instanties informatie ingewonnen en iedereen zegt dat we in ons recht staan. Maar toch, voor alle zekerheid, zien we iets over het hoofd?

zaterdag 12 augustus 2017