ERFAFSCHEIDING GAASHEKWERK

1 reactie

GAASHEKWERK - ERFAFSCHEIDING.

TOEN WIJ EEN PAAR JAAR GELEDEN HIER KWAMEN WONEN ZIJN WIJ MIN OF MEER MET DE BUREN OVEREENGEKOMEN OM EEN DEEL VAN DE ERFAFSCHEIDING GEEN DICHTE SCHUTTING TE LATEN ZIJN... OP VOORWAARDE DAT DEZE (DICHT) BEGROEID ZOU WORDEN.

DE WENS VOOR HET GAASHEKWERK WAS OVERIGENS VAN DE BUURVROUW, VOOR ONS HOEFDE DAT NIET ZO. WE ZIJN HAAR HIERIN TEGEMOET GEKOMEN.

ER IS DIRECT KLIMOP GEPLANT, DE BUURVROUW WILDE HIER NIET AAN MEEBETALEN OMDAT ZE STEKJES KON KRIJGEN. IK HEB DAT AFGEWEZEN OMDAT IK NIET MET STEKJES WILDE WERKEN OMDAT IK GRAAG MIJN PRIVACY WILDE EN WEL ZO SNEL MOGELIJK, IK ZAG DIT MET STEKJES NIET ZO SNEL GEBEUREN. ZE HEEFT DUS NIET MEEBETAALD.

OM PRIVACY TE HEBBEN HEB IK EEN RIETEN MAT ER TUSSEN GEPLAATST EN WAT LEUKE DECORATIE EN BLOEMPOTTEN OM TOCH EEN GEZELLIG GEHEEL TE MAKEN EN IETWAT PRIVE TE KUNNEN ZITTEN.

ECHTER, MIJN BUREN HEBBEN ZONDER OVERLEG ALLE KLIMOP WEGGEHAALD EN ZE HEBBEN OP DE ERFGRENS TWEE NIEUWE PLANTEN (CLEMATIS) NEERGEZET, DEZE MAAKT EEN GAASHEKWERK NIET DICHT. GEVOLG - IK ZIT TEGEN HUN KLIKO'S AAN TE KIJKEN EN VOL ZICHT/UITZICHT OP HUN TUIN/SCHUUR EN ZIJ OP HUN BEURT IN MIJN TUIN.

IK WIL EEN DICHTE SCHUTTING LATEN PLAATSEN MAAR ZE ZIJN NIET AKKOORD.

VRAAG - GELDT EEN GAASHEKWERK ALS ERFAFSCHEIDING - ONBEGROEID.
KAN IK EISEN OM DIT GAASHEKWERK TE VERVANGEN DOOR EEN SCHUTTING GELIJK DE ERFGRENS IN LIJN MET DE AL BESTAANDE SCHUTTING.
KAN IK EISEN OM DE BOEL IN DE ORIGINELE STAAT TERUG TE LATEN BRENGEN (WEER VOLGROEIDE KLIMOP TE PLAATSEN (KAN JE TEGENWOORDIG KANT EN KLAAR KOPEN.

MAG JE KLIMOP KOMPLEET VERDWIJDEREN VAN EEN GAASHEKWERK ZODAT ER EEN OPEN SITUATIE ONTSTAAT.

IK BEN BENIEUWD, IK HEB ZELF VEEL GEZOCHT OP INTERNET MAAR KOM ER NIET UIT OMDAT HET HIER EEN GAASHEKWERK BETREFT DIE BEDOELD IS OM KLIMPLANTEN ER TEGEN TE LATEN GROEIEN EN NIET EEN SCHUTTING.

ALVAST BEDANKT EN MET VRIENDELIJKE GROET,

vrijdag 26 mei 2017