Erfafscheingsmuur staat op onze erfgrond is ons eigendom

1 reactie

Wij hebben een stenen erfscheidingsmuur deze staat er al 38 jaar op het moment dat hij is gebouwd waren er geen bewoners huis stond nog leeg er kon zonder problemen nog gemetseld worden.
Ik heb de muur laten bouwen staat gemetseld op ons erf deel is niet MANDELIG en is mijn eigendom.
Mijn buurman woond er nu 32 jaar en de verhoudingen als buren onderling zijn nou niet zoals buren behoord te zijn, heeft er onlangs zware tuinschotten bloembakken en wandbetimmering aan geboord alles zonder dit met ons te overleggen, en er valt met hem niet te onderhandelen.
Ook heeft hij de hele muur in de witte latex geschilderd, de muur laat geen lucht meer door en er vormen zich groene plekken aan mijn kant van de muur waar ik helemaal niet zo blij mee ben.
Nu heb ik geïnformeerd of het gewicht invloed heeft van de tuinschotten en bloembakken en de geboorde gaten in mijn enkel steensmuur en dit kan een extra belasting vormen voor de stabiliteit nu wil ik dat deze betimmering tuinschotten en bloembakken worden verwijderd, maar de buren geven geen gehoor...Wat kan ik hieraan ondernemen....zonder oorlog te ontketenen

zondag 29 juli 2018