Hek plaatsen op recht van overpad

4 reacties

Beste rijdende rechter,
Situatie huizen ons huis een erker aan de voorkant van de weg onze hoofdingang in de steeg.Mijn buurman hoekhuis grenst met zijn voortuin aan onze steeg zijn achteruitgang bevindt zich aan onze steeg.We hebben beide recht van overpad in deze steeg/aangrensing van zijn zijtuin en achterdeur.
Deze achterdeur gebruikt hij amper omdat dit niet zijn echte achtertuin is hij heeft achter onze schuur zijn achertuin.aan het eind van de steeg bevindt onze schuur.

Nu ons probleem mijn buurman sprak one aan hij wilde een schapenhek gaan plaatsen op zijn grond over de volledige lengte van de steeg tot voor aan de weg met een hoogte van 1.85.Dit houd voor ons in dat zodra ik de deur open doe ik met mijn neus op een hek stuiter want onze grond is 1 meter,we zouden nooit iets kunnen veranderen in huis want ik kan niets de woning in krijgen met 1 meter voor de deur.
Mag dit zomaar wat als de ambulance komt met een brankar hij kan niet draaien.
Tevens maken wij veel gebruik van onze schuur om fietsen te pakken dit wordt krap maar Oke.maar zo'n schapenhek wat hij wil laten begroeten van zijn kant bevat veel scherpen kanten dat is niet zo fijn voor onze kleding we kunnen eraan blijven hangen vooral de kinderen.

Voordat de buurman kwam was het stukje waar zijn achterdeur bevindt voorzien van een hek van gladde planken en een zijdeur voor hem dit was maar 2 meter denk ik en kwam lang niet bij onze voordeur.Hij wilde dit weg hebben want hij had last van wild plassers vertelde hij,nu wil hij het hek plaatsen omdat hij last heeft van katten die in zijn tuin plassen terwijl hij aan de voorzijde van deze zelfde tuin een hek heeft staan van 1 meter hoog.
De buurman denkt alleen aan zich zelf en niet aan onze woonomstandigheden.

Nu mijn vraag mij de buurman zomaar een hek plaatsen over de gehele lengte? Ik snap wel van dat stukje achter waar al wat gezeten heeft vroeger maar wel een redelijk hek en niet te hoog het hoeft toch geen donker gat voor ons te worden?

Groet,Briggite

dinsdag 5 december 2017