Schutting

3 reacties

De achter buurvrouw komt nadat wij 3 jaar geleden onze eigen schurting hebben verwijderd vragen waarom wij haar ijzer hek met prikkeldraad hebben verwijderd. Waarop wij haar vertelen dat ons dat niks zegt blijf ze ons daarvan beschuldigen.
Buurman erbij gehaald die mijn verhaal bevestigd...mw nog niet overtuigd.
Na 30min ergenis heeft ze haar exusses aangeboden maar ze ging wel een eigen schutting plaatsen.
Ik heb haar toestemming gegeven maar met een paar voorwaarden: schutting op eigen grond, met eigen middelen/materiaal en dat wij daar geen kosten en of fysieke bijdragen aan gaan leveren.
Nu heeft mw vandaag 23 augustus een tweetal schuttingen laten "plaatsen", Schots en schreef, wankel dat het onze kant op valt als er iets gebeurt en aan onze palen die op onze erf staan.
Ik ben gelijk na constatering naar haar toe gegaan om verhaal te halen.
Nu beweert ze dat de schuttingen van haar waren, dus geen ijzeren hek met prikkeldraad meer, en dat die palen ook van haar waren.
En als klap op de vuurpijl laat ze mij een foto als bewijs zien van onze tuin toen wij het net kochten zien waar je duidelijk op kunt zien dat het schreef, gammel en in onze tuin stond.
Nu is mijn vraag wat moet ik hier nu mee?
Het is een oudere dame met telkens een ander verhaal met foto's niet eens van haar tuin als bewijs...ik ben boos maar vind haar ook erg zielig.
Want haar getuige waren haar buren. Maar als ze verder verteld zijn aan haar bijde zijden van haar huis nieuwe buren waarvan een ze al ruzie mee heeft vanwege een boom op de erfgrens.... een never ending story

dinsdag 22 augustus 2017