schutting

1 reactie

Mijn buren hebben een nieuwe schutting laten plaatsen ter vervanging van de oude schutting. Daar hebben we over gesproken en de kosten zouden we delen. Nu het probleem, de oude schutting was een deel hoog en een groot deel laag (mooi uit zicht) De nieuwe schutting is in zijn geheel hoog (weg uit zicht)
Toen ik daar van op de hoogte werd gebracht dat het een hoge schutting zou worden gelijk aan gegeven dat ik het daar niet mee eens was en graag de zelfde soort schutting zou willen hebben(hoog/laag/hoog). Wel dat was voor hun geen optie ze wilden meer privice en daar mee kon ik het doen. Dus alle beslissingen zijn dus door mijn buren genomen KOSTEN/HOOGTE,en de BOUWER zonder mijn daar van op de hoogte te brengen. Dus totaal geen inspraak over de kosten en de hoogte van de schutting kunnen/mogen hebben.
Nu is de schutting in mijn mei vakantie(toen ik er niet was)geplaatst dus bij thuiskomst een verrassing in de tuin.

Toen ik daar de buurman op aansprak,zij hij dat ik er van afwist dat het een hoge schutting zou worden. ik gelijk gemeld dat ik daar dus niet voor ga betalen. maanden later willen ze dus als nog geld van mij de helft van het bedrag.
mag/kan dat zomaar

dinsdag 21 augustus 2018