Schutting geplaats - buren maken deze kapot

1 reactie

Beste,

Wij zitten met een probleem.
Het huurhuis waar wij in wonen, had een schutting staan op de erfgrens. Deze was al niet goed, bestond uit meerdere verschillende slechte delen.

Toen wij hier kwamen wonen, stond deze schutting er al, even ter info.

Nu is er met de storm van afgelopen winter nog veel meer kapot gegaan aan de schutting.
Wij hebben toen met de buren, waar wij sowieso al geen goede verstandhouding mee hebben, overlegd over een nieuwe schutting.

Het duurde ons allemaal te lang, dus hebben wij 2 weken geleden een nieuwe schutting geplaatst.

Geheel op onze kant; de buurvrouw heeft er ongeveer 20 centimeter tuin bij gekregen. Dit zodat we hier geen gedoe over konden krijgen.

Maar nu het probleem:

De kinderen van de buren, die ook in onze tuin liepen toen de schutting kapot was, zitten aan de schutting. Nu zou dat opzich niet zo'n heel groot probleem zijn. Maar zoals ik al zei, die kinderen zijn hoogst irritant. In onze tuin lopen, echt uitdagen, op ons raam kloppen, noem maar op.

Dus toen wij de schutting aan het zetten waren, hebben wij duidelijke 'afspraken' gemaakt met die kinderen. (Ongeveer 6/7 jaar gok ik).

Ze mochten niet aan de schutting zitten, en dan zouden wij die dag gezellig doen.

Al leuk en wel, maar nu zitten ze er toch aan. Ze duwen de kruiwagen er tegenaan, slaan er met stokken tegenaan en hangen er echt in.

Van hun moeder moeten we het niet hebben; die zegt er niks van en word alleen maar boos als we er netjes iets van zeggen. Daar is dus echt niet mee te praten.

Mijn vraag is dus, wat kunnen wij hier aan doen? Wij hebben die schutting zelf helemaal betaald, terwijl we het geld er eigenlijk niet echt voor hadden. Dus we hebben er ook helemaal geen zin in dat die schutting zo kapot gaat.

Zoals u misschien wel kunt begrijpen, worden wij hier best chagrijnig van.

Kunt u ons misschien helpen met dit verhaal?

Mvg

Marco

dinsdag 17 april 2018