BUREN BLIJVEN KLAGEN

2 reacties

Hallo:
Ik woon in een huurwoning van Woonbron, in Rotterdam. Onze huis heeft een houten vloer en daardoor maakten we veel lawaai. De buren klaagten en daarom moesten we een isolatievloer maken. Maar de buren bleven klagen. Ik woon met mijn man en mijn 4 kinderen. Een van 15 jaar, een van 12, een van 9 en een van 1,5. Trouwens mijn kind van 12 heeft ADHD en moet 4 pillen per dag slikken. We hadden eerder dezelfde probleem met andere buren en daarom gingen we verhuizen. Vandaag kreeg ik een brief:
(Letterlijke citatie)
"Ik verzoek u ervoor te zorgen dat de overlast met onmiddelijke ingang stopt. Indien de overlast terugkeert of onverminderd aanhoudt worden er maatregelen genomen of wordt zelfs een gerechtelijke procedure tegen u aangespannen.
Dat kan leiden tot ontruiming van uw woning. De hieraan verbonden kosten worden bij u in rekening gebracht."
Ik vind mijn buren best hypocriet want terwijl ik mijn best doe om deze lawaii te veminderen doen ze 3 of 4 keer per jaar feest met heel harde muziek. Ze zeggen dat hun kinderen om 8 uur naar bed gaan zelfs in de weekend maar ik hoor ze rennen om 10 uur.
Mijn vraag is: Hebben mijn buren recht om te klagen over lawaai terwijl ik al een isolatievloer heeft gemaakt en ik een ADHD kind hebt en een 1.5 jarige kind hebt?
Sorry voor mijn slechte taal maar ik woon niet zo lang in Nederland.

maandag 17 oktober 2016