Buren klagen over mij

0 reacties

Ik woon in een portiekwoning met 2 verdiepingen boven en verder nog 3 andere.
Ik woon dus beneden. Vanaf dat ik er kwam wonen begon de buurman(K) direct boven me al te klagen over m'n deuren, dat ik die te hard dicht deed...en ja ze vielen door de wind als 2 deuren open stonden weleens dicht, maja zat nog in de verhuizing enzo. Uiteindelijk uitgepraat, hij zou niet kinderachtig meer gaan bonken(naja doet ie dus nog steeds als perongeluk een x de deur dichtvalt, zoals zondag)
2,5 jaar terug buurtbemiddeling gehad met allerbovenste buurman(F). Had die man nog nooit gesproken verder. Klaagde over de deuren, daarna over dat ik hekje had geplaatst om me voortuin (hoe konden de ramenwassers nu bij zijn ramen komen?) en dat ik bbquede in de voortuin...Werd dus vanalles bijgehaald en ik maakte zelfs geluid toen ik er niet was(met kerst enzo).
2 jaar geleden ruzie gehad met buurman K nadat hij middelvinger naar m'n ma uitstak(hij heeft het totaal niet op m'n ma. Ja die is wat drukker maar doet ook haar best rekening ermee te houden). Hij zei maak gehakt van je kom dan naar buiten lossen we het zo op. Melding bij politie gemaakt en ook bij woningbouw. Nu gaat het bijna 2 jaar goed...vorige week buurman F om 8 uur savonds aan de deur, waarom ik zo door het huis aan t stampen was..had wat gespijkerd en geboord daarvoor, nog geen 5 min werk..maar verder liep ik normaal op m'n sokken..en tis 8 uur savonds dus ja. Was al maanden zo volgens hem.
Nu hoorde ik ze vanmorgen in het halletje over me praten, gisteravond om half 12 liep ik te stampen.. Kan niet lag kwart voor 11 op bed. Ze beweren dat ik ook uit m'n vorige huis ben gezet, wat niet zo is, dat gaat nu ook gebeuren als t aan hun ligt. Ik dacht dat 1 zei die teef moet is ophouden. Ik doe nix geks, geef geen feestje, heb weinig mensen over de vloer, geen harde muziek. Wat willen ze nou? Moet toch normaal kunnen lopen door m'n huis, m'n woongenot is ver te zoeken...durf amper wat te doen in m'n huis. Mij spreken ze dus niet echt erop aan, maja tis wachten tot het escaleert. Woningbouw heb ik dit verhaal ook maar weer gemeld..ik hoop dat ze is komen kijken en het geluid hier gaan meten. Hoe kan een buurman 2 hoog mij horen lopen? Toch raar...ik denk dat het geluid ergens anders vandaan komt..wonen hier genoeg jonge gasten met vrienden over de vloer en geven weleens een feestje (ik heb er heen last van) oh niet onbelangrijk het zijn 2 mannen van eind 60 gok ik..1 heeft een trauma van het leger vroeger ofzo...en ja ze zitten praktische hele dag thuis...bovenste buurman hangt ook vaak over z'n balkon in mijn tuin te kijken als ik wegga of aankom ofzo. Pff ben er zo klaar mee.. Maja durf in m'n eentje nix tegen hun te zeggen.. Ben een vrouw alleen en wordt niet snel boos, maar als ik boos wordt, ja dan heb ik waarschijnlijk mezelf er alleen maar mee...

woensdag 6 juli 2016