geluidsoverlast van nieuwe buren

3 reacties

ik heb nieuwe buren die hebben 12 weken overgedaan om hun huis te verbouwen.
Boren en zagen van 7 uur s ochtends tot 8 uur s avonds. Het is een rijtjes huis en zelfs de buren aan mijn linke kant kunnen alles duidelijk horen en voelen.
Ik ben vorig jaar gediagnosde met een zenuw ziekte dus boren en zagen maakt mijn lichaam trillen en ik word bijna stijf van pijn.
Het lijkt eindelijk klaar te zijn dan afgelopen donderdag begonnen ze weer met elektrische zagen in de voor tuin de hele dag.
Dan gisteren avond kwam er keihard piano music. Ik dact eerst van mijn linke buurvrouw maar weer van hun. Ik klopte een keer met een lhouten lepel tegen de muur - waarschuwing van het is te hard. Het werd zachter.
Vandaag kwam ik mijn buurman tegen op de fiets (ik heb een speciale 3 wiel fiets omdat ik geen gevoel en ook geen balans). Hij dreigde mij dat hij de politie op mij gaat bellen omdat ik klopte tegen de muur 1 keer (ba bam) met een houten lepel

ik werk drie dagen omdat ik ziek ben. Ik ben depresief door de herrie en wil graag verhuizen. Ik heb een netwerk van leuke buren hier dus wil het liefst hier wonen.

Wat kan ik doen?

maandag 19 november 2018