Jaren lang geluidsoverlast

Opgelost!
2 reacties

Goedendag,

Misschien dat ik hier wat hulp kan vinden, ik woon sinds een paar jaar met mijn familie in een rijtjes huis en hebben sinds het begin buren gehad met kinderen die alleen maar schreeuwen/krijsen/hek slopen en meer.

de ouders doen er zelf weinig tegen en sinds de buren nu ook nog kinderen van de zus af en toe thuis hebben die alleen maar staan te huilen is er vanaf 08:00/18:00 niet 1 leuk moment in en buiten huis want de herrie komt door de muren heen. nu ook staan er 3 kinderen te huilen al voor 2 aaneenlopende uren en de ouders geven ze geen aandacht en doen er verder ook niks tegen ze doen alsof de straat van hun is en als je er wat van zegt dan worden ze gewelddadig.

de buren willen ook het tuinhek vernieuwen omdat ie kapot is en ze willen dat wij gaan meebetalen. de kinderen gebruiken het als een speeltoestel en klimmen en duwen er tegenaan.

we hebben dit als is eerder gemeld aan de verhuurder en toen was er buurtbemiddeling de oplossing maar dat werkte ook niet 100% ze hebben een paar dingetjes veranderd zoals dat de buurman niet de hele zomer meer bezig is met in zijn tuin hout te bewerken en verkopen. ze zijn allebij ook werkeloos. hebben bijna in hun hele leven niet gewerkt.

Ik ben maatschapelijk ook niet meer goed aan het functioneren door de herrie van mijn buren omdat ik zelfs in mijn slaap het gejank blijf doorhoren.

alle andere buren in mijn wijk hebben er ook last van maar durven er niets van te zeggen en melden alleen dat ze ons ondersteunen als we ervan wat gaan melden (dus staan er eigenlijk alleen voor)

Heeft iemand voor mij misschien wat tips over wat ik kan doen hieraan?

dinsdag 3 juli 2018