Klagende buren

Opgelost!
6 reacties

We wonen in een koophuis, 2 onder 1kap met de buren. Het zijn oude huizen dus we horen elkaar (lopen, deuren)
De buren zijn een half jaar na ons komen wonen en hebben direct ruzie gekregen met hun buren (aan de andere kant dus) De reden weten we niet, maar vanaf dat deze mensen een te koop bord in de tuin hebben staan, zijn ze begonnen over ons te klagen. We lopen te hard, muziek staat te hard, deuren gaan te hard dicht, houtkacheldeur gaat te hard dicht. ‘De muren trillen bij hun, de muren bladderen af door de kracht van ons gebonk, we maken ALTIJD lawaai, visite van hen veert op van de bank door het lawaai van ons..’ Eeg overdreven reacties en zeker omdat we zeker weten geen lawaai maken. Ik hou namelijk zelf niet van lawaai dus staat een radio zacht, sla ik niet met deuren... We hebben om ze tegemoet te komen viltjes geplaatst tussen de deurtjes in de keuken en later van die ‘langzaamdicht gaan deur’ dingen er tussen gezet. We hebben de tv niet opgehangen maar het staat een stukje van de muur af, we hebben de houtkachel met een pijp aan de achterkant zodat hij verder van de muur staat. We hebben geen schoenen aan in huis. En nog blijven ze bonken op de muur en overdreven klagen. Ze hebben zelfs geklaagd dat ik te hard door huis liep toen ik een week weg was.....
We willen best rekening met ze houden maar het is nooit goed. We horen hun ook (we kunnen hun ruzies woordelijk verstaan) maar klagen nooit. Ik kies ervoor om het niet als last te zien omdat dat alleen maar energie kost. Maar nu zijn we het bonken wel zat.
Praten helpt niet, dat hebben we geprobeerd. De buurvrouw lijkt overspannen, erg vervelend maar daarvan hoeven wij geen hinder te ondervinden toch?
Wat nu? Dank voor een reactie!

maandag 11 december 2017