Parkeren op openbare parkeerplaats

4 reacties

Wij hebben een brede straat met openbare parkeerplaatsen voor ieder huis. Nu hebben wij precies op de plaats voor ons huis veel last van vogelpoep (donkere grote vlekken van bessen) vanwege een boom waardoor wij onze auto continue moeten wassen. Dit duurt van maart tot september ongeveer. Wij zetten de auto daarom op de openbare plek aan de overkant wat voor het huis is van de overbuurvrouw. De overbuurvrouw heeft een auto waar zij nooit in rijdt en die staat daarom binnen in haar garage. Verder heeft ze zelfs nog een oprit naast haar huis (wij niet). Mevrouw wilt nu dat wij de auto niet voor haar huis zetten, omdat ze dan niet naar buiten kan kijken (wat niet klopt want haar voortuin is zeker 3 meter diep en dan komt nog de stoep) en omdat als ze bezoek krijgt haar gasten niet direct voor de deur kunnen parkeren!
Volgens mevrouw doen wij dit om haar te jennen, maar als wij willen laten zien dat die plek voor ons huis helemaal blauw is van de (zwarte bessen) poep dan wil ze niet komen kijken.
Wij vinden haar eis belachelijk want het is een openbare plek en zij heeft geen auto om daar neer te zetten plus nog een lege oprit!
Ruzie is daarentegen ook echt niet fijn als je ergens pas woont.
Wat te doen? De rest is vrijwel altijd vol.

dinsdag 3 juli 2018