Parkeren voor onze uitrit

3 reacties

Sinds een paar maanden zijn wij verhuisd naar een huis met een oprit, onder andere de reden voor de verhuizing.
Ons huis heeft geen voortuin en ligt direct aan een breed voetpad, vervolgens nog een breed fietspad voordat er parkeervakken zijn. Daarbij ligt ons huis naast een school.
Nou wordt onze uitrit minimaal 2x per dag geblokkeerd door geparkeerde auto’s. Meestal kort maar ook wel voor langere tijd. Dit weekend nog hebben we de politie weer gebeld die op basis van kenteken contact opneemt met de eigenaar zodat wij met onze auto weg konden.
Hierover hebben wij meerdere keren contact gehad met de gemeente. Ons inziens kan dit immers makkelijk opgelost worden door middel van een kruis of een NP maar dit is niet het beleid van de gemeente Eindhoven zeggen ze; kortom dit doen ze niet. Ze zeggen dat we maar een bordje op onze poort moeten hangen. Echter weten mensen dat het een uitrit is, maar hebben daar lak aan, zit ik niet te wachten op een lelijk bord op m’n poort die ik ook nog eens zelf moet kopen en daarbij is de poort zo’n 8 meter van de weg, in welke mate gaat dat dan helpen?
Mijn vraag is nu wat kunnen wij verwachten van de gemeente, wie is er verantwoordelijk voor de overlast die wij ondervinden aan het blokkeren van onze oprit?

maandag 8 oktober 2018