KE
kees56
Aantal ontvangen sterren: 1
Bekijk details

telkens inval politie interventie team terwijl ik niets heb misdaan.

1 reactie

Beste allemaal

Ik heb weer het inverventieteam binnen gehad van de gemeente, incl sociale dienst controleur, 4 agenten, en gemeenthandhavers en die mevrouw van de woningbouw.

Reden is dat de buurvrouw die al veroordeeld is wegens smaad en laster naar mij toe mij hier uit het huis wil hebben en dus dikwijls beld en klaagt, de houtkachel is ook een eikel punt terwijl deze schoon brand en reukvrij is, de omgeving is anders, er zijn hier vele openhaarden, maar ik ben de veroorzaker.

De woningbouw klaagt over dat de keuken niet schoon is, wel die knap schoon voor een man, maar heb wel 2 weken griep gehad en dan heb je weinig zin, de controleurs zeggen dat het niet goed met mij gaat terwijl dat wel zo is, ik voel me prima op de artrose na. De gemeente heeft gewoon de pik op mij inclusief de woningbouw inclusief de gemeente.

Ik lees dat deze interventieteams binnenvallen bij criminelen en mensen die overlast veroorzaken, wel ik maak nooit overlast, ik ben 61 en ik heb vele kennissen die mij wel kennen als geen overlast veroorzaker. DE buur die veroordeeld is, ze had me beschuldigt van pedofilie op internet en in de buurt, ik zou me aftrekken op kinderen, daarvoor is ze veroordeeld en ik heb zelfs slachtofferhulp gehad, ze vallen onterecht binnen en zeuren steeds over de kachel en of dat de woning niet schoon is, ik heb nooit geverft hier omdat al gelijk bleek dat ze me niet moesten, ik ga niet nestje bouwen op plek waar ik last ondervind, de buur had ook gezegt dat ik informant van politie was, dat kwam me ten ore, ik zou wietplantages laten oprollen, niet goed idee, maar in begrijpelijke zin wel een poging om me bang te maken zodat ik weg ga, helaas, ik ga niet weg, juist daarom dus.

IK wil naar de rechter, ik vind dat mijn naam onterecht wordt aangetast en ze gaan vergoeding betalen daarvoor, en dan gelijk laat ik die sterke zendmast weghalen welke me toch stoort in mijn slaap,ziekenhuis onderzoek bevestigde dat en dus won ik de rechtszaak, alleen deze woningbouw pakt je gewoon terug zo zijn ze bij casade, en geven een bedrijf vergunning voor zo,n sterke 4 watt wifi, sterker nog dan een gsm mast, maar geen regels, kleine kindjes slapen er net onder, deze kinderen zijn enorm overactief, en ik denk door dat ding, met de rest eromheen dan nog zoals apparatuur voor datalinken op 8 tot 10 Ghz.

Graag wat advies, misschien goede advokaat.

dank alvast.

woensdag 7 februari 2018