Drama elk weekeind

3 reacties

Ik ben vader van 2 jongens van 12 en 14 en sinds 4 jaar gescheiden. Het hoofdverblijf van de kinderen is bij mijn ex en elk weekeind zijn ze bij mij.
Ik betaalde tot een jaar geleden 850 euro elke maand en ze krijgt ook de kinderbijslag. Na veel klachten van de kinderen en mijzelf dat ze geen tot weinig kleding krijgen en andere spullen voor de kids ben ik naar een advocaat gestapt. Na 2 maanden vechten krijgt ze nu 635. Nadat dit gebeurd is krijgen de kinderen geen kleding meer van haar.In het afgelopen jaar hebben ze allebij 2 T-shirts gehad en die mochten ze zelf uitzoeken van haar, maar mocht niet duurder dan 25€ zijn, hoorde ik van de kinderen. Ik heb zelf schoenen moeten kopen en een setje kleding voor bij mij thuis. De schoenen heb ik wel mee gegeven aan ze. Ze komen elk weekend in te kleine kleding....en volgens mij ook nog 2dehands....ik vraag me af waar besteedt ze dan de kinderallimentatie aan? Ik ben het best zat want ik werk erg hard voor dit geld en wil gewoon dat het ook aan onze kinderen wordt besteedt? is dit te veel gevraagd. De laatste paar keer heb ik die te kleine kleren....broeken in de maat 128 terwijl mijn jongste maat 146 heeft aan de kledingbank gegeven....en aan haar gevraagd of ze eens een keer kleding wil gaan kopen....nou toen kreeg ik de wind van voren....ze zijn nu de komende week bij mij en ze heeft voor die hele week niets mee gegeven.....ik baal hier zo van....want als vader kun je bijna niets....wat moet ik doen.
Ze is nu boos dat ik die kleren heb weggeven want die waren van haar....dit klopt maar ik moet toch iets? Ik betaal genoeg en ben niet de beroerste en ze had van mij ook die 850 kinderallementatie mogen houden als ik zie dat onze kinderen daar ook wat van terug zien....Kunnen jullie mij raad geven...want als vader sta je niet sterk in dit soort problemen.
Bedankt een radeloze vader

zaterdag 22 april 2017