Appartement met zwaar achterstallig onderhoud

4 reacties

Sinds een periode van 6 maanden vragen we aan onze huisbaas om de woning op te knappen, de volledige woning bevat zwarte schimmel, de muren zijn vochtig zelfs zover dat er betonrot ontstaan is.
De achterdeur kan niet open en onderaan zit er een groot gat in, douche (geen badkamer) doen we in een plaats waar er zwarte schimmel zit en stank van een kapotte riolering.
Onder heel de woning staat er water.
Stank is heel de woning aanwezig.

Ventileren kunnen we niet ramen gaat niet open, het raam van de slaapkamer bevat 1 grote scheur en elke moment kan het glas eruit liggen.
Het glas van de voordeur is al maanden stuk deze kan er ook heel moment uitliggen.

De kozijnen zijn rot en kunnen er ook elk moment uit donderen.

We kunnen onze huisbaas niet in gebreken stellen omdat we geen gegevens van hem hebben.
Als hij langs komt heeft hij altijd wel een excuus dat het nog niet hersteld is.

Als ik hem dan zeg dat ik geen huur of maar deels ga betalen omdat het steeds op de lange baan word geschoven, of dat ik hem in gebreken wil stellen, is zijn antwoord dan stuur ik wel een paar Russen op jullie af ik geef deze coke die mannen worden gek, en dan laat ik ze op jullie los ben je er zo uit.

Als ik hem zeg dat we rechten hebben alsook huurders bescherming zegt hij hier z... aan te hebben, dat die regels niet voor hem gelden.

Iedereen is bang voor onze huisbaas de bovenburen heeft hij ook bedreigd en ze zijn ook bang voor hem, heb op mail van hen staan dat ze bang voor hem zijn.

Verder heeft hij problemen met de VVE die betaald hij deels zijn schuld wil hij niet betalen, deze huisbaas glijd overal door kent alle wegen en niemand die hem stopt.

Alle vorige huurders zijn gaan lopen wegens zijn praktijken.

De vraag is nu hoelang moeten we nog in deze ellende blijven wonen en wie gaat deze man eens aanpakken dat het stopt.

Mijn huur betaald ik elke maand netjes alleen deze maand niet maar deels omdat ik het zat ben, en mijn gasrekening de hoogte in vliegt.

dinsdag 23 februari 2016