Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
AN
An1978
Aantal ontvangen sterren: 1
Bekijk details

conflict met CED (European claim experts)

1 reactie

In januari 2015 kreeg ik een brief van CED (European claim experts).
Ik zou in december iemand hebben aangereden die in het ziekenhuis terecht kwam en of ik maar even mijn verzekeringsgegevens wilde sturen zodat ik de kosten kon gaan betalen. Aangezien het huisnummer niet klopte (26a bestaat niet, de a heb ik alleen op een naambordje op de gevel voor mijn klanten zodat ze de goede deur weten te vinden), mijn naam niet volledig vermeld stond, begon met heer/mevrouw als aanhef en er zelfs niet stond met welke auto en waar het ongeval was gebeurd (zoveel vaagheden) nam ik aan dat het spam was. Een echte claim zou met duidelijke gegevens zijn gekomen aangezien er dan een proces verbaal zou zijn opgemaakt. Met zo'n brief kun je iedereen wel van van alles beschuldigen en hopen dat ze er in trappen en hun gegevens sturen waar ze dan fraude mee kunnen plegen. Aangezien ik wist dat dit niet mogelijk was omdat ik die dag de deur zelfs niet uit ben geweest en niemand anders in mijn auto rijdt vermoedde ik een of andere scam achter deze brief. Dus stuurde die brief retour met de vermelding dat dit adres niet bestaat. Heb nog een moment getwijfeld of ik de politie zou inschakelen omdat het met fraude te maken kon hebben.

Tot mijn grote verbazing lag dezelfde brief een maand later weer in de bus, identiek alleen nu naar nummer 26 gestuurd. Ik heb iemand ingeschakeld om mijn zaak te behartigen. CED bleef namelijk volhouden dat ik schuldig was. Deze persoon heeft ze gevraagd naar een proces verbaal van bevindingen, opgemaakt door de politie. Daarna hoorden we niets. Weer telefonisch contact gezocht waarbij ze vertelden dat ze dat niet zo vlug geregeld konden krijgen. Deze persoon heeft toen zelf contact opgenomen met de politie en met 1 telefoontje wist hij al dat mijn naam of autokenteken niet in dit proces verbaal stonden.
Maar ik zou heel graag willen weten wat er nou precies in dat proces verbaal van bevindingen staat, waarvan word ik nu eigenlijk beschuldigd? CED zou dat ook met 1 telefoontje kunnen verifiëren zoals hen is verteld maar doet dat niet. Ze blijven maar traineren, week na week. Al die tijd sta ik als verdachte van het veroorzaken van een ongeluk te boek. Wat me nog meer zorgen baart is het feit dat a) ik niet eens wist dat er ergens aan onze weg die dag een ongeluk was gebeurd, laat staan er op welke wijze dan ook bij betrokken was maar er wel voor aangeklaagd wordt; b) iemand (WIE????) mijn naam aan dit ongeluk verbindt; c) iemand mijn huisadres gebruikt met de letter "a" er achter, een huisnummer dat niet bestaat; de letter komt alleen voor op een naambordje op de gevel naast een zijdeur en staat op 1 plek op de website van mijn bedrijfje...wie neemt zoveel moeite om die gegevens bij elkaar te zoeken om me aan te klagen??? d) CED deze gegevens klakkeloos overneemt en geen enkele moeite doet om te verifiëren of het ook daadwerkelijk allemaal klopt en een zeer vage brief stuurt met bedreiging, want zo vat ik dit op. Straks heb ik met identiteits-diefstal te maken of probeert iemand me het leven zuur te maken en worden de problemen nog groter.
Wie zit hier achter? wie koppelt mijn naam, adres en huisnummer (van mijn bedrijfje) aan een ongeval waar ik er niets mee te maken heb?? Iemand moet daar wel de nodige moeite voor hebben gedaan om die gegevens op te zoeken. Heeft er iemand het op me gemunt? zo ja wie?? De zaak is nog steeds niet opgelost, al weet ik dat ik in de officiële papieren niet vermeld sta blijft het me bezig houden en ik heb er slapeloze nachten van. Hoe dan ook, CED kan me aanklagen of dreigen, maar betalen doe ik niet!! Ik ga niet op draaien voor iets wat ik niet gedaan heb!

Het is nu eind juli 2015. Via klacht.nl heb ik geprobeerd ze zover te krijgen dat ze de zaak gaan uitzoeken...geen reactie. Kortgeleden via hun eigen contractformulier weer contact opgenomen...of ik het dossiernummer wil sturen...
Dat doe ik via reply maar tot 2x toe wordt de mail ongelezen verwijderd............
Ze willen deze zaak blijkbaar niet op een fatsoenlijke manier oplossen.

Ik wil hoe dan ook excuses en compensatie voor de slapeloze nachten waarin ik lig te piekeren wie mijn naam met gebruikt, gecombineerd met het huisnummer dat alleen voor mijn bedrijfje wordt gebruikt.....
maar CED doet niets, neemt ook geen contact op...en zo suddert het zaakje maar voort.....

woensdag 29 juli 2015