hoe nu verder

7 reacties

Ik zit met het volgende probleem en dat is dat er schade is gemaakt aan ons aanrechtblad door een derde. Hij gaat zijn aansprakelijkheid niet erkennen.
Ik heb onze rechtsbijstand al ingeschakeld en heb inmiddels van hun te horen gekregen dat het in hun ervaring het een welles nietes spelletje gaat worden en dat de verweerder meestal aan het langste eind trek. Het enige wat zij ons nog kon adviseerde is om een expert in te huren om deze te laten bepalen dat de schade door de meneer kan zijn toegebracht
Dit word niet vergoed door onze rechtsbijstand. Om een expert in te huren zijn we een flink duit geld kwijt en dat kunen wij op dit moment niet betalen dus concrete vraag nu is er nog een andere weg die wij kunnen bewandelel om het toch voor elkaar te krijgen dat de meneer wel zijn aansprakelijkheid gaat erkennen zodat wij verder kunnen .
Ik ben extreem kwaad dat het rechtssysteem zo is dat de verweerder aan het langste eind trek en baal dan ook verschrikkelijk dat we op dit moment geen expert kunnen inschakelen.

donderdag 29 juli 2010