Ongevraagde vermelding van mijn kennelnaam op een "Startpagina"

3 reacties

Op internet heb je > Startpagina.nl < .
Een van de z.g. dochters op deze startpagina is > vizsla.startpagina.nl < .
Deze vizsla-startpagina is een aantal jaren terug in het leven geroepen en wordt beheerd door een beginnende fokster van het hondenras Vizsla. Deze fokster plaatst dus links van binnen- en buitenlandse fokkers en links van binnen- en buitenlandse rasverenigingen.

Wat is de kwestie nu. Sinds 1978 ben ik in het bezit van een officële kennelnaam omdat ik op zeer bescheiden schaal dit hondenras fok conform de normen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Mijn kennelnaam is dus "ongevraagd" vermeld op die Vizsla-startpagina.

Ik heb geen behoefte van vermelding van mijn kennelnaam op die vizsla-startpagina of andere zoekpagina's. Ik heb daar duidelijk mijn reden voor en gaat het te ver omdat nu allemaal uit te leggen.
In een persoonlijk gesprek in het verleden, heb ik de beheerster van vizsla-startpagina gevraagd om mijn kennelnaam van haar startpagina te verwijderen. Haar antwoord was destijds omdat ik een openbare website heb mag ze mijn kennelnaam vermelden.

Vraag > welke stappen moet ik ondernemen om mijn kennelnaamsvermelding ongedaan te maken op vizsla-startpagina.nl. Of kan iedereen überhaupt ongevraagd zo maar een link van mijn kennel op hun eigen website plaatsen.

Graag reacties en bij voorbaat dank.

Max Verhoeven
Eigenaar en fokker van de Vizsla-Korthaar al sinds 1975
Kennelnaam "van de Verre Hoeve".

woensdag 21 november 2012