verbranding op bruiloft

3 reacties

enige maanden terug werd ik op een bruilofsfeest uitgenodigd. Op het eind van de avond riep de bruidegom zijn gasten naar buiten omdat daar volgens hem iets bijzonders stond te gebeuren. Er zijn daar vervolgens zonaamde heteluchtballonnnen opgelaten waarvan er op een bepaald moment door de wind terugvielen naar de aarde. Op dat moment raakte ik in contact met gloeiend hete parafine die mijn schouder verbrande. Ik ben vervolgens door een andere gast onmiddelijk naar de eerste hulp gebracht waar ze de wond hebben behandeld.
Ik heb gedurende een week mijn werk als kleine zelfstandige niet kunnen verrichten waardoor naast de kledingschade tevens sprake is van Derving van inkomsten. Ik heb in eerste instantie getracht om de zaak met de organisator van het feest in den minne te regelen waarbij ik hem voorgestelde deze kwestie aan zijn verzekering te melden. Dit werd geweigerd waarbij de organisator tevens liet weten dat hijzelf geen ballonnen had opgelaten.
Inmiddels heb ik een aantal andere mensen die óók op dat feest aanwezig waren benaderd. Deze gasten lieten mij weten dat er inderdaad op het feest ballonnen waren opgelaten. Geen van deze gasten hebben echter de bereidheid om hun nek voor mij uit te willen steken. Zij willen de vriendschap met de organisator niet kwijtraken.

Wat kan ik nog doen? Ik heb aan deze vervelende kwestie een lelijk lidteken op mijn schouder overgehouden en blijf achteraf zitten met een inkomstenderving van zo`n € 1200,= Kan ik via de rechter iets doen ?
Ik heb inmiddels contact gehad met een advocaat doch deze verteld dat ik moet zien getuigen te vinden van het voorval. Die zijn er wel doch willen niet meewerken. Ik hoorde later dat die hete luchtballonnen verboden zijn omdat er veel ongeluken mee gebeuren

zondag 14 augustus 2011