wanbeleid recreatiepark

5 reacties

Wij wonen op een park, de bewonersvereniging heeft de directie van het park gedagvaard ivm veel te hoge prijzen en achterstallig onderhoud. Sinds 2009 ben ik bezig om te vragen waar de parklasten voor gebruikt werden omdat ik al zag dat er weinig gedaan werd. Onder chantage heb ik een aantal rekeningen wel betaald. Nu betalen we allen wat niet betwist wordt. Maar ik wil ook graag het geld terug wat ik al teveel betaald heb. Als er al een rekening betaald wordt dan wordt het op andere openstaande rekeningen afgeschreven. Bijv. ik betaal energie en het park schrijft het af op parklasten. Als we een rekening overzicht vragen krijgen we een debiteurenkaart. Inmiddels ligt onze zaak bij de rechtsbijstand. En zijn we ook lid van de bewonersvereniging. Zelfs de rechtsbijstand krijgt geen antwoord op vragen die aan het park gesteld worden. Er komen alleen verwijtende antwoorden. Bij sommige andere bewoners ligt het ook bij de rechtsbijstand en toch stuurt het park nog allerlei vervelende dreigende brieven (dreiging met afsluiten slagboom, elektra, water. Televisie enz. Mijn vraag is?
Ik hou geld in, moet alles zelf berekenen. Wat mag ik inhouden? Ik heb namelijk ook de verrekening ingehouden van rekeningen die ik al betaald heb.
Bij mijn rechtsbijstand krijg ik hier geen duidelijkheid over. Waar kan ik terecht om mijn rekeningen en mijn verhaal eens aan te horen en advies te krijgen? Ik wil namelijk niet dat de rechter dadelijk zegt. Dat ik teveel ingehouden heb en dat ik daar kosten over moet betalen.

maandag 3 maart 2014