Aankoop DLC (Downloadable Content) bij EA

0 reacties

Toen ik Battlefield 3 aanschafte via Wehkamp, kreeg ik via Origin een kortingscode van 10 euro. Deze geldt onder de volgende voorwaarden. (Sorry caps, maar zo staat het in de e-mail)

Voorwaarden Korting schreef:
AANBIEDING VERLOOPT OP 31/03/2013 OM 23:59 GMT. AANBIEDING IS GELDIG VOOR AANKOPEN IN DE ORIGIN-WINKEL OP WWW.ORIGIN.COM EN DE ORIGIN-CLIENTSOFTWARE (www.origin.com/about) ALLEEN VOOR AANKOPEN VAN € 20 OF MEER. DE WAARDE VAN DE KORTING WORDT AFGETROKKEN VAN DE PRODUCTPRIJS OP HET MOMENT VAN AANSCHAF. DE AANBIEDING IS NIET GELDIG VOOR STAR WARS™ THE OLD REPUBLIC™, MASS EFFECT 3, RESERVERINGEN, GAMES DIE BINNEN 30 DAGEN ZIJN UITGEGEVEN NA AANKOOP, GAMES VAN VALVE, TITELS VAN EA-PARTNERS, VIRTUELE BETAALMIDDELEN EN GAMETIJDCODES. ALLEEN GELDIG IN DE EU. AFHANKELIJK VAN BESCHIKBAARHEID. KAN NIET WORDEN GECOMBINEERD MET ANDERE AANBIEDINGEN, CADEAUBONNEN OF ANDERE KORTINGSBONNEN. KLANTEN ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR VERZENDING, VERWERKING EN DE BTW TENZIJ ANDERS AANGEGEVEN. AANBIEDING MAG NIET WORDEN VERVANGEN, GERUILD, VERKOCHT OF INGEWISSELD VOOR GELD, ANDERE GOEDEREN OF SERVICES. WINKELIERS, DISTRIBUTEURS EN WERKNEMERS VAN ELECTRONIC ARTS INC. EN HUN AGENTSCHAPPEN/PARTNERS KOMEN NIET IN AANMERKING. ONGELDIG WAAR BIJ WET VERBODEN, BELAST OF BEPERKT.

Deze code werkte niet bij het aanschaffen van Battlefield Premium. Ik nam dus contact op met EA support.
Dit was de eerste reactie:

EA Support schreef:
Bedankt dat u contact heeft opgenomen met de Electronic Arts klantenservice.
Excuses voor de late reactie, helaas is het wegens drukte onmogelijk geweest om eerder te reageren.
Het spijt ons dat u problemen heeft met het spelen van Battlefield 3.

Jammer genoeg is de kortingscode enkel geldig voor volledige games, niet voor content zoals DLC, in-game currency,...

Excuses voor het ongemak, mochten er verder nog vragen zijn dan horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groeten,
Rik
Electronic Arts

Nou dacht, hey DLC staat helemaal niet tussen de voorwaarden dus ik stuur maar een bericht terug, het staat niet in de voorwaarden. Ik kreeg de volgende reactie.

EA Support schreef:
Bedankt dat u contact heeft opgenomen met de Electronic Arts klantenservice.
Het spijt ons dat u problemen heeft met het spelen van Battlefield 3.

De DLC valt onder 'VIRTUELE BETAALMIDDELEN'. De kortingscode geldt enkel voor games die EA zelf uit geeft, geen extra in game zaken.

Onze excuses voor het ongemak.
Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Rik,
Electronic Arts Klantenservice.

Mijn vraag is: Heeft EA gelijk hier of klopt valt Battlefield Premium niet in het vakje "Virtuele Betaalmiddelen?" (http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium hier staat in het Engels wat Battlefield Premium inhoudt)

donderdag 7 juni 2012