Geld terug bij niet nakomen lidmaatschap sportschool

1 reactie

Sinds een jaar of 3 ben ik lid van een sportschool. Sinds, ik meen, februari dit jaar heb ik een abonnement met personal trainer, d.w.z. 4 trainigen per maand. Omdat de trainer afgelopen maand ziek en op vakantie was zijn er een aantal trainingen niet doorgegaan, te weten 5.
Nu belde ik de sportschool omdat ik het vreemd vond dat hetzelfde bedrag werd afgeschreven, ook al waren niet alle trainingen doorgegaan. de werknemer ging het opzoeken en kwam tot de conclusie dat ik al 5 maanden teveel betaald, er waren namelijk 2 abonnement aangemaakt op mijn naam. Creditering wer een moeilijk verhaal, aldus de werknemer, dus zou het worden verrekend.

Nu wilde ik per 1 augustus mijn abonnement omzetten in een abbonement zonder trainer. De trainer en ik hebben zo'n niet overeenkomend rooster dat we er bijna niet meer uitkomen wekelijks te trainen, laat staan de 5 open trainingen in te halen.
Ik zou worden teruggebeld. Na 3 keer te zijn langsgegaan en meerdere malen gebeld te hebben heb ik tot nu toe alleen te horen gekregen dat ik wordt teruggebeld..

En nu is het dus 1 augustus.
ik wil graag het geld wat ik de 5 maanden teveel heb betaald en de 5 openstaande trainingen gecrediteerd krijgen, en vanaf 1 augustus een abonnement zonder trainer betalen.
Hoe kan ik het geld terugvorderen?

Met vriendelijke groet,

Bente

maandag 1 augustus 2011