Internet Download Dienst (nieuwsgroepen) abbonement.

2 reacties

Hallo,

Ruim 1,5 geleden heb ik bij het bedrijf XSNews een 'abonnement' op nieuwsgroepen afgenomen, dit is een dienst waardoor je bestanden kan downloaden vanaf een server die van hun is.

Afgelopen jaar heb ik daar een paar maanden gebruik van gemaakt maar toen heb financieel wat minder ging kon ik het niet meer betalen. In principe geen probleem want de abonnements vorm is van te voren elke keer opnieuw 7,50 betalen voor 30 dagen toegang tot de server.

In de maanden dat ik het niet kon betalen had ik dus ook compleet GEEN toegang tot deze server en dus ook niet de service die ze bieden. Ook heb ik geen echt jaar contract of iets in die zin bij ze afgesloten.

Dit jaar heb ik opnieuw een paar maanden betaald maar vandaag werd ik ineens afgesloten met de melding dat ik nog 10 maanden moest gaan betalen en ik op de hoogte was dat ik de maanden waarin geen service aan mij werd verleend toch moest betalen, dit vind ik absurd.

De mails die ze mij in deze maanden hebben gestuurd bevatten geen uitleg hierover en zover ik weet hoef ik ook geen maanden waarin in een geen enkele manier gebruik van hun service kon maken te betalen.

Na wat contact met de helpdesk is dat toch echt wat ze willen.

Ik weet het allemaal niet meer en wil graag hulp.

Jordi.

donderdag 4 oktober 2012