Oplichters aan de deur van Oxxio

1 reactie

Een hele goedemiddag, ik hoop dat iemand mij kan helpen met mijn probleem met Oxxio.

Een tijd geleden kwam er een deurverkoper aan de deur van Oxxio, kwam heel dreigend over en bleef doorzeuren. Ik heb een uur met hem aan de deur gestaan omdat ik niet van hem afkwam. Ik kwam alleen van hem af door klant te worden van Oxxio. De man vertelde mij dat ik een opzegtermijn had van 2 maanden, ik na 1 klant naar een andere energie leverancier kan(kosteloos) en dat ik gewoon kosteloos kon opzeggen.

Ik heb een brief gekregen van Oxxio op 20 augustus, ik was zelf op vakantie en kwam gister terug. Zojuist contact gehad met Oxxio dat ik geen klant wou worden vanwege die man die aan de deur zeer dreigend overkwam. Ik had volgens de Oxxio werknemer maar een opzegtermijn van 2 weken en ik zit vast aan een contract van 3 jaar! En als ik nu opzeg kost het me €180!

Wat is mijn recht en wat kan ik doen om geen klant te worden van Oxxio? Want dit is 1e klas oplichterij!!!!

Ik heb geen bewijs dat die man zo dreigend was aan de deur, net zoals zoveel mensen, dus Oxxio gaat daarmee vrijuit. Als je een beetje rondzoekt op internet kom je het heel vaak tegen dat mensen van Oxxio bedreigend overkomen aan de deur en het allemaal mooier maken dan dat het is. Ze lichten eigenlijk mensen op!

Hopelijk kan iemand mij helpen!

Oxxio, waardeloos bedrijf!

dinsdag 9 september 2014