Opzeggen lidmaatschap big gym

1 reactie

3 weken geleden ben ik lid geworden bij big gym Alkmaar. Na een proefles waar ik hartelijk ontvangen en geholpen ben leek het mij een leuke sportschool.

Na dat ik was ingeschreven kon ik vanwege wat lichamelijke klachten een week niet sporten. Daarna ben ik weer een paar keer geweest en beviel het mij totaal niet.

Toen ik mijn sportpas in ontvangst wilde nemen en in gesprek was met de instructeur ging de telefoon. Deze nam hij op en kapte ons gesprek af. Ondertussen ging hij door met mijn pasje klaar maken.
De trainer gaf aan dat ik een kwartier op de crosstrainer en daarna nog 15 minuten op de loopband kon gaan opwarmen. Daarna zou hij mij een paar trainingen laten zien die voor mij geschikt waren.

Na dat half uur liep ik terug en was de instructeur druk bezig met 2 mensen inschrijven en hielp zijn collega mij. Hij kon mij alleen 2 oefeningen geven en meer wist hij niet. (dus nog een slechte indruk)

De sfeer is mij na een paar keer sporten, opgevallen. Deze is niet prettig. De apparaten staan niet overzichtelijk en ik weet niet wat ik echt kan doen.

Ik heb mij 3 weken geleden ingeschreven voor een jaar abonnement, waar ik nu van af wil zien omdat ik mij totaal niet prettig voel bij deze sportschool. Via mail contact gaf biggym aan dat ik vast zit aan dat jaar á €20 per maand. Is er een mogelijkheid om dit contract op een andere manier te beeïndigen?

Via mail contact hebben zij aangegeven dat ik mijn contract moet uitdienen. Opzeggen is geen optie.
Naar mijn mening, is er sprake van misleiding

donderdag 10 september 2015