Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
CR
Crescendo
Aantal ontvangen sterren: 5
Bekijk details

Wifi bij de KPN

7 reacties

Juridisch; yea or nay, irritant is het wel.

Ik heb telefoon, internet en mobiel van KPN en ik wil het in deze topic hebben over Wifi (internet).

Zoals velen mensen aangeven is er ook in mijn geval heel wat heen gecommuniceerd, dit ging over het slechte bereik van wifi.

De jaren hiervoor is al geprobeerd te switchen van kanalen en wat not, maar gaf uiteindelijk geen betere connectie (oftewel het tot stand brengen van het internet).

Een technisch verhaal, ook ditmaal, want KPN gaf aan dat het bereik waarschijnlijk niet voldoende toereikend was. Zo werd door de lieve callcenter medewerkers gesuggereerd dat: er waarschijnlijk een aquarium tussen mijn pc en de modem lag (?); ik misschien dikke muren zou hebben(?); ik wellicht meerdere stralingen in huis heb die de verbinding mogelijk verbreekt(?). Op de eerste vraag kon ik makkelijk antwoord geven, maar de laatste twee vragen waren moeilijk te beantwoorden. Relatief gezien is een binnen muur dunner dan de muur die ik deel met mijn buurman. En andere stralingen(?), tja, een all-in-one pakket met (het liefst) alle stralende machines uit; dat hoort niet vind ik, anderzijds is dat wel heel goed voor mijn gezondheid (off-topic).

Gelukkig kwam KPN met een oplossing: koop een versterker voor 20 euro bij de media markt. Ik zei wat? en hij herhaalde zich; maar eigenlijk verstond ik hem best goed.

Ik wil graag weten of ik een abonnement moet continueren die niet geschikt is voor mijn huis. De kans bestaat dat ik het technische mankement bij ziggo ook krijg, maar wellicht geven die mij wel een versterker cadeau of voor een mooi prijsje. Ook wil ik graag weten of ik een paar lotgenoten op deze website kan vinden.

gelukkige feestdagen,

Crescendo

maandag 23 december 2013