Yahoo beeindigd mijn lidmaatschap niet

0 reacties

Ik ben lid bij yahoo. Dat is een internetsite waar je van alles kan doen.
Ik was daar ooit gekomen om lid te worden van een pagina die ik leuk vond over lasergamen.
Helaas kreeg ik vanaf dat moment elke keer een email als iemand een berichtje plaatste op die pagina/ groep.
Die mailtjes komen er in mijn mening grootte aantallen en ik houd mijn inbox graag schoon.

Nu heb ik ongeveer 5 minuten gezocht op de site om de mails uit te zetten. Heb wat ingedrukt en uitgezet maar ik bleef de mails krijgen. Ook kon ik mijn abbonement op die mails opzeggen door een mail te sturen naar een automatisch systeem. Deze bevestigde toen dat ik uitgeschreven was. Echter blijven de mails binnenkomen! Ik wou toen een bericht plaatsen op die pagina dat ik boos was over alle mails(ook al was het niet de schuld van de mensen op die pagina) en toen kreeg ik een foutmelding dat ik niet meer lid was van de groep.

Toen was de maat vol en wou ik per direct mijn yahoo account opzeggen. Toen ik eindelijk de optie vond om mijn account op te zeggen, stond er dat het 90 dagen gaat duren voordat ze mijn account verwijderen!

En wat nu het leukste is....de 90 dagen zijn al lang om en ik krijg nog steeds die rot mails!

Ik heb ook al geprobeerd mails uit te zetten van yahoo via mijn mail instellingen maar dat gaat helemaal mis. Dat werkt niet op mijn mail server. En bovendien...moet ik degene zijn die yahoo mails moet blokkeren of moet yahoo stoppen met die zooi te sturen?!

En als klap op de vuurpijl, het is ONMOGELIJK iets te sturen naar yahoo. Ze hebben een waardeloze help service die alleen automatisch is. Er is nergens een contact formulier of een fysiek adres. Ik heb na lang googlen een paar mail adressen gevonden maar deze waren verwijderd.

Mag dat wel eens? Een bedrijf waarmee je geen contact kan opnemen?

Ik ben behoorlijk pissig op yahoo.

dinsdag 30 oktober 2012