Blackberry gestolen door nalatigheid mentor

9 reacties

Mijn dochter (15 jaar) heeft elke week zwemles. Alle waardevolle spullen worden in een bakje gedaan en ingeleverd bij haar lerares en tevens haar mentor.
Dit gaat al het hele jaar zo maar bij de laatste zwemles is de blackberry Bold van mijn dochter gestolen ( geschatte waarde €400,-).Wat was het geval.
Na afloop van de zwemles moeten de leerlingen douchen en na het douchen mogen ze de spullen uit het bakje pakken. Mijn dochter stond achteraan dus het duurde nog even eer zij kon douchen. Het duurde de lerares blijkbaar iets te lang en besloot het bakje maar onbeheerd achter te laten ergens op een plankje om de hoek.
Na het douchen was dus haar Blackberry verdwenen. Het vermoeden is dat een vierdeklasser, die hun les gaven, deze gejat heeft.

Er werd door de school daarna niet echt veel actie ondernomen terwijl de keer ervoor elke leerling ondervraagd toen van diezelfde lerares een zadeldekje van haar fiets was gestolen. Toen was de wereld te klein.

Ik heb de lerares gemaild en haar verwezen dat ze toch echt verantwoordelijk was voor de spullen die zij op dat moment in bewaring had genomen en erg nalatig dat ze die spullen zo onbeheerd achter gelaten had.

Zij schoof de zaak door naar een onderwijsleider. Ik heb 45 minuten aan de telefoon gehangen met de beste man. De school vind dat mijn dochter zelf verantwoordelijk is voor haar dure Blackberry en deze niet mee naar school moet nemen. Affijn, het was dus woord en wederwoord en we kwamen er ook niet uit.
Hij schuift het nu allemaal door naar de directie maar ik ben bang dat ik toch nul op request krijg. Maar ik laat het hier niet bij.
wat denken jullie hiervan?

zaterdag 31 maart 2012