Cursus LOI voldoet niet aan voorwaarden

0 reacties

Hoi,

Heel graag roep ik jullie hulp in!

Ik volg een cursus Voedingsleer bij de LOI, maar helaas ondervind ik nogal wat problemen met deze organisatie. Er wordt op de website aangegeven dat de examenmomenten flexibel zijn, dit gaat om drie examens in totaal. Met flexibele examens wordt bedoeld dat je elke werkdag op 16 locaties in Nederland examen kan doen.

Na 4 maanden studie blijkt echter dat deze flexibele examenvorm er nog niet is en dat er alleen in september één examenmoment is. Uiteraard valt dit moment precies in mijn vakantie en is deze datum voor mij geen mogelijkheid. Eerstvolgende moment is voorjaar 2016. Heel iets anders dan op de website staat.

Reactie vanuit LOI " Ja, maar we gaan wel over naar flexibele examenmomenten. Wanneer is nog niet bekend."

Ik ben in april 2015 gestart met deze cursus. Er staan dus al minimaal vier (!) maanden voorwaarden op hun website die zij niet kunnen waarmaken. Er staat momenteel nog steeds op de website dat de examenvorm flexibel is. Prinsscreen van de website met datum is aanwezig. Helaas wordt er in mijn 'contract' niets gezegd over de examenvorm. Daarnaast zouden de totale examenkosten ongeveer € 110,- bedragen, in deze situatie gaat het om € 225,-. Ook niet overeenkomstig met de voorwaarden dus.

Ik heb LOI al vanaf 1 juli de mogelijkheid gegeven om met een oplossing te komen. Zowel per mail als bellen is ook een kastje naar de muur-verhaal. Deze cursus moet ik uiterlijk eind 2015 afgerond hebben wegens werk en vervolgstudie. Iets wat in deze situatie niet gaat lukken.

Iemand met juridische kennis die mij kan aangeven of ik hier iets mee kan?

donderdag 6 augustus 2015