bedwantsen in gehuurd huisje

0 reacties

Wij hebben onlangs met een groep van ca. 12 mensen een huisje gehuurd gedurende 3 dagen. Wij lagen in 6 verschillende kamers. Na afloop kwamen wij erachter dat een 6 tal personen kleine beten hadden opgelopen. Deze beten waren na onderzoek op internet zeer kenmerkend voor bedwantsen. Bij terugkomst thuis vonden wij ook enkele van die bedwantsen in onze bepakking. Hierop hebben we gelijk het hele huis schoongemaakt en onze kleding heet gewassen. Wat overigens het einde betekende voor enkele kleding stukken. Helaas heeft dit niet geholpen en hebben we nu een kleine plaag. De kosten van het verdelgen blijken best groot te zijn.
Omdat de gebeten mensen niet bij elkaar op een kamer lagen hebben wij het vermoeden dat dit huisje al een tijdje last moet hebben gehad van dit ongedierte en dat wij ook niet zelf de bron kunnen zijn geweest. Bovendien zijn na vertrek bij een aantal mensen geen nieuwe beten meer gevonden. Wat zegt dat de bron van de beten weg is. Bij ons is dit dus een ander verhaal.
Ik zou graag willen weten wat mijn positie hier kan zijn. Ik vind de onverwachte bijkomende kosten nogal zuur (ik zie het toch als geleden schade) en het lijkt mij dat de oorzaak vrij duidelijk is.

maandag 21 juli 2014